0118 - 236071 info@bhvtraining.nl
Selecteer een pagina

E-Learning BHV
Houd uw vaardigheden op peil

Alle “normale” trainingen zijn ondertussen sinds 15 juni weer gestart. Vanwege de Corona maatregelen zijn o.a. de klassen kleiner vanwege de 1,5 meter afstand. Om het contactmoment tijdens de cursus te halveren bieden wij BHV E-Learning aan. Hiermee kunt u de theorie thuis of tijdens het werk leren. 

Protocol COVID-19 Lotus Slachtoffer

Protocol COVID-19 Lotus Slachtoffer

Na een aantal intensieve weken zijn ZOEKslachtoffers.nl en SDG Slachtoffers in nauwe samenwerking en met de inzichten en adviezen van Het Oranje Kruis, erin geslaagd om officieel groen licht te krijgen voor het protocol ‘COVID-19: Inzetbaarheid LOTUS®slachtoffer’ van...

Reanimatierichtlijnen 2020 uitgesteld naar 2021

Reanimatierichtlijnen 2020 uitgesteld naar 2021

Het 5 jaarlijkse "Richtlijnen congres' van de ERC (Europese reanimatieraad) is verplaatst naar 2021. Het congres zou plaatsvinden in Manchester (UK) en is veranderd in een virtueel congres. In 2021 zullen de nieuwe reanimatierichtlijnen voor de komende 5 jaar worden...

Protocol bhv-organisaties corona

Protocol bhv-organisaties corona

Speelt de bhv- organisatie in jouw bedrijf flexibel in op de huidige situatie?NIBHV heeft een protocol ontwikkeld voor bhv-organisaties met tips om in deze bijzondere omstandigheden veilig en efficiënt te blijven optreden bij ongevallen en bij brand en ontruiming....

BHV Training Zeeland certificeert reeds meer dan 15 jaar uitsluitend via en conform de richtlijnen van het NIBHV en is gestart met de NIBHV Academie E-learning:

  • Theorie Cursus Basis Bedrijfshulpverlener
  • Theorie Cursus Herhaling Bedrijfshulpverlener

Hoe werkt het?

Na ontvangst van uw aanmelding en betaling via iDeal ontvangt u de inloggegevens voor de theorie en de data voor de praktijkdagen. U kunt direct aan de slag!

Zodra u de E-learning en de verplichte kennistoetsen heeft voltooid kunt u de theoriecertificaten thuis direct uitprinten.

Wanneer behaal ik mijn BHV Diploma?

Vanwege het Coronavirus heeft u momenteel 6 maanden (i.p.v. 3 maanden) de tijd om uw praktische vaardigheden te beoefenen en te toetsen. Na voltooiing van de praktijk dag, of halve dag bij de herhaalcursus, ontvangt u het volledige NIBHV diploma Bedrijfshulpverlener of NIBHV certificaat Herhaling Bedrijfshulpverlener.  

Wat hebben we nodig?

Om toegang te kunnen krijgen hebben wij de voornamen, achternaam, geboortedatum en het e-mail adres nodig van de deelnemer aan de NIBHV Academie e-learning. Tijdens de praktijk dag dient de deelnemer zich aan de instructeur te kunnen legitimeren.

Waar werkt de e-learning op?

De e-learning modules bestaan uit een stabiele online leeromgeving  die werkt op PC, laptop, tablet en smartphone.
Het enige dat u nodig heeft is een stabiele internetverbinding

Wie zijn wij?

BHV TRAINING is een initiatief van BHV Training Zeeland en de BHV Voordeelwinkel.

Mede omdat de normale trainingen stil liggen vanwege de Corona crisis hebben wij deze website opgezet. Wij zijn al  jaren actief in het verzorgen van diverse veiligheidsopleidingen en het leveren van BHV producten zoals Reanimatiepoppen, AED’s, brandblussers etc.

Heeft u vragen over de online trainingen, BHV Training Zeeland of BHV Voordeelwinkel, bel of mail ons. Ook in deze periode zijn wij bereikbaar.